Jim Golstein loopbaancoach, snowboardleraar & wielertrainer

Vanuit de vakgebieden Human Resources en loopbaanadvies & coaching heeft Jim een brede ervaring opgedaan. Diversiteit in mensen, functies en culturen hebben hem gevormd. Als carrièrecoach is hij erop gericht om professionals met meer plezier en daarmee succes hun loopbaan vorm te laten geven. Bedrijventeams ondersteunt hij bij verandering en ontwikkeling.

Jim is altijd gefascineerd geweest door sport, natuur en het outdoor zijn. Later is daar de passie voor het snowboarden nog bijgekomen. Verschillende reizen naar Alaska en Canada en de verschillende Alpenlanden kenmerken zijn behoefte om rond te kunnen dwalen. Jim is tevens snowboardleraar en wielertrainer.

Jim:

Verandering en ontwikkeling creëren is moeilijk genoeg. Ik tracht met mensen terug te keren naar de basis en te relativeren, van daaruit gaan we op zoek naar de kern.

Werk, loopbaan, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling zijn thema’s die bij de moderne professional en bij innovatieve bedrijven steeds vaker door elkaar lopen. Mensen willen zichzelf kunnen zijn. Het is mijn ervaring dat een outdoor setting de plek is voor professionals om aan verandering en ontwikkeling te werken. Letterlijk en figuurlijk in beweging, in een uitdagende omgeving met een groep gemotiveerde mensen die plezier hebben. Dan komt iedereen tot zichzelf, de maskers gaan af. Dit is voor mij de basis geweest om met Outdoorshift te starten.

Mensen in actie  zetten, beweging en ontwikkeling creëren is belangrijk, daarbij mag het zeker spannend worden als het plezier maar voorop blijft staan en mensen tot hun recht komen.