Outdoorshift business

Voor bedrijven en afdelingen heeft Outdoorshift diverse mogelijkheden, uiteenlopend van teambuilding tot programma’s op maat. Tijdens het Business programma maken we optimaal gebruik van de omstandigheden en sfeer. De overweldigende setting van het berglandschap, de fysieke uitdaging tijdens de ski- en snowboard training, het plezier in de groep, samen creëert dit een sfeer waarbij teams dichter naar elkaar toe groeien.

We staan stil bij de koers, de ideeën en de eventuele twijfels en belemmeringen die binnen een groep spelen. Coaching, workshops en inspirerende gesprekken waarbij iedereen compleet zichzelf is en de samenwerking en het team centraal staat.

Waarom?

Wij geloven dat een actieve outdoor setting dé plek is voor bedrijventeams om tot verandering en ontwikkeling te komen. De kern:  Teamontwikkeling, inspiratie en ontspanning.

Hoe?

Als team wordt u letterlijk en figuurlijk in beweging gezet. Waar staat u als team voor? Waar draait het nou precies om? Welke uitdagingen ziet u op zich afkomen en wat betekent dat voor de samenwerking? Door in een uitdagende omgeving actief bezig te zijn, elkaar te helpen en de grens op te zoeken ontstaat er een unieke sfeer. De maskers gaan af, ieder komt in zijn kracht en tijdens de workshops lijken de juiste vragen en ideeën als vanzelf te ontstaan.

Welke activiteiten?

Elke outdoor setting leent zich in onze ogen voor een “outdoor shift”. Van raften op een rivier tot mountainbiken in de Alpen. Onze specialiteit ligt op dit moment bij de sneeuw, daarbij is Oostenrijk een belangrijke uitvalsbasis voor ons. We werken samen met een aantal locaties, gidsen en instructeurs.

Mocht u zelf een locatie in gedachten hebben dan kijken we wat de precieze mogelijkheden ter plekke zijn en of we samen met onze partners het programma daar vorm kunnen geven.

Bijvoorbeeld:

Onder begeleiding van professionals on-/off piste skiën en snowboarden

 • eigen vaardigheid trainingen piste en off-piste
 • sneeuw safari’s
 • video analyse
 • lawine safety trainingen

Wat houdt teambuilding concreet in tijdens onze reizen?

De outdoor activiteiten worden afgewisseld met persoonlijke gesprekken en groepssessies, workshops en andere momenten van reflectie. Onze outdoor activiteit is erop gericht om teams en afdelingen dichter bij elkaar te brengen, weer  helder te krijgen waar het team en afdeling voor staat, wat motiveert en op welke wijze specifieke kwaliteiten ingezet kunnen worden. We gaan uit de comfort zone en terug naar de basis:

 • Waar staat het team voor?
 • Waar draait het nou precies om?
 • Welk plan zou dit team eigenlijk het liefst ten uitvoer brengen?
 • Hoe kan dit plan worden omgezet in concrete, haalbare doelen?
 • Welke koers houden jullie aan?
 • Welke twijfels kennen jullie daarbij? Hoe kunnen deze twijfels worden weggenomen? En hoe worden deze omgezet in acties?

Relativeren, elkaars verhalen horen en vooral om jezelf en met elkaar kunnen lachen zijn tijdens deze reis belangrijke uitgangspunten!

Meer info? Neem contact met ons op, wij komen graag bij u langs!

Informatie over onze trips voor teams en organisaties

 

Wat

Outdoorshift teamontwikkeling & inspiratie voor organisaties

Teams en bedrijven

Teams en bedrijven die bewust afstand willen nemen van de dagelijkse hectiek en ad hoc problemen. Teams die graag in een actieve en uitdagende outdoor setting nader tot elkaar komen en samen inspiratie op willen doen. Bijvoorbeeld:

 • U bent gewend om er af en toe als team tussenuit te gaan, een reis te maken. Samen actief bezig zijn in een ontspannen sfeer. Evalueren en de batterij weer opladen, waarbij u de teamontwikkeling en samenwerking niet uit het oog wilt verliezen.
 • Als bedrijf of managementteam bent u net gestart, werkt u sinds kort samen. Het is belangrijk dat u in een korte tijd elkaar goed leert kennen, zodat u als team stevig staat bij de uitdagingen die op u af komen.
 • Uw bedrijf is sterk in ontwikkeling, de dynamiek is groot en de komende periode zal veel vragen van iedereen. Samen wilt u goed voorbereid zijn op alle veranderingen en u wilt gezamenlijk uw koers bepalen.

Programma op maat

De Outdoorshift Business programma’s worden op maat gemaakt. Daarbij kunt u denken  aan een lang weekend of een midweek.  Wij hebben goede contacten met een uiteenlopende groep aanbieders en specialisten op sportief- en outdoor gebied in binnen- en buitenland. Voorafgaand komen wij graag langs om uw wensen in kaart te brengen?